[Answer] Microsoft Rewards Bing Entertainment News Quiz: May 15, 2024

Question 1: Actor George Clooney will be making his debut…

  • On Broadway
  • On a soap opera
  • As a political candidate

Correct Answer: On Broadway


Question 2: What happened to actor Steve Buscemi in New York City?

  • He rode a police horse
  • He was punched
  • He opened a restaurant

Correct Answer: He was punched


Question 3: Krispy Kreme is collaborating with which country legend?

  • Dolly Parton
  • Emmylou Harris
  • Willie Nelson

Correct Answer: Dolly Parton


Question 4: Which sci-fi star might be in a forthcoming ‘Star Wars’ movie?

  • William Shatner
  • Sigourney Weaver
  • Mark Hamill

Correct Answer: Sigourney Weaver


Question 5: Why did actor Chris Pine lose out on a role on ‘The O.C.’?

  • He flubbed the audition
  • He had bad acne
  • He argued with a producer

Correct Answer: He had bad acne


Question 6: A landmark anniversary is coming for ‘SNL’. How long has it been?

  • 30 years
  • 40 years
  • 50 years

Correct Answer: 50 years


Question 7: Which country won the annual Eurovision Song Contest?

  • Switzerland
  • Germany
  • Norway

Correct Answer: Switzerland

The above questions are from the “Microsoft Rewards Bing Entertainment News Quiz” for 5-15-2024. Let us know in the comments if you find the wrong answer to any question!!!


— More Trivia Questions & Answers —

Jodhpur India

Question 8: Which Indian city is featured here?

  • Bhopal
  • Kolkata
  • Jodhpur

Correct Answer: Jodhpur

Fact: Jodhpur is locally known as Jodhana and is a central hub for tourism within the Indian state of Rajasthan. The old city, encompassing the majestic Mehrangarh Fort, is bound by a fortified wall with numerous entry gates.

Question 9: Which of these Christopher Nolan movies features the city of Jodhpur?

  • Interstellar
  • Batman Begins
  • The Dark Knight Rises

Correct Answer: The Dark Knight Rises

Fact: 'The Dark Knight Rises' was Nolan's third and final Batman movie, released in 2012. In it, Jodhpur's Mehrangarh Fort stands in as the prison that Batman, played by Christian Bale, escapes from in a key scene.

Question 10: Which is the largest state in India?

  • Goa
  • Uttar Pradesh
  • Rajasthan

Correct Answer: Rajasthan

Fact: Rajasthan, in northwestern India, is the country's largest state by land area, spanning over 132,000 square miles. Dominated by the sprawling Thar Desert, Rajasthan's landscape is characterized by vast stretches of arid terrain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.